Жұмыс бастағанына бар жоғы бір айдай ғана болған дүкенге, пайдалылығын естіп, дәмін татамын деушілердің қатары күн санап артып келеді. Сатушы Жазира Маймакованың айтуынша сиыр сүтінен жасалған балмұздақтарға қарағанда, оның құрамы май, ақуыз, минерал мен витамин заттарына бай болып, қант қосылмай жасалатындықтан дәмінің қышқылдығы аздап жоғары болып келеді екен. Сондықтан да, оның сусамыр дертіне берер дауасы да неғұрлым жоғары. Бұдан бөлек, оның табиғилығын алға тартқан сатушы сапасы жоғары шұбаттың адам ағзасындағы өт жолдарын тазалауға, бауыр-бүйрек жұмысын жақсартуға әсері мол екендігін де айтты.
Бақдәулет ТАЛИПОВ.[:]